Inspiraatiota pimeneviin iltoihin

31.10.2019

Iltojen pimetessä ja lämpötilojen laskiessa tunnemme kaipaavamme kotiimme kauniita valaisimia ja pehmeitä pörröisiä tekstiilejä. Tässä muutamia meidän suosikkeja:

 

Serge Mouillen suunnittelemat sirot valaisimet tuovat vastapainona ryhtiä pehmeille pinnoille. Tämä upea musta seinävalaisin on suunniteltu vuonna 1953.

Klassinen Atollo-pöytävalaisin toimii myös kauniina veistoksena tai koristeena pöydän päällä. Opaalilasi antaa kauniin pehmeän tunnelmavalon. Valaisinta on saatavana kolmessa eri koossa ja kolmella eri materiaalilla.

 

Layeredin uusi Levels-matto tuntuu ihanan pehmeältä jalkojen alla. Maton tyylikkäät, skarpit linjat ovat saaneet inspiraationsa Frank Lloyd Wrightin suunnittelemasta Fallingwater-talosta. Materiaali on 100% kierrätettyjä PET-pulloja.

Pehmeät Teddy-verhoillut nojatuolit ovat vieneet sydämemme pysyäkseen. Valmistajiltamme löytyy nojatuoleja sekä aidolla lampaantaljalla, että taljaa imitoivalla pehmeällä Teddy-kankaalla. Tällaiseen tuoliin on ihana käpertyä viileänä talvi-iltana.

Osta jutun tuotteet