Inspiraatiota syksyyn

28.09.2019

Ruth & Joanna on ruotsalaisen Susanne Lundbergin vuonna 2012 perustama yritys. Toimittuaan muutaman vuoden sisustusbloggaajana, toimittajana ja stailistina, Susanne huomasi markkinaraon. Sisustusliikkeistä puuttui kokonaan kevyet minimalistiset huonekalut, joilla oli arvokkaat ja runsaat materiaalit. Tästä ajatus Ruth & Joannaan lähti. Susanne halusi tuoda tyyliä ja eleganssia pohjoismaiseen sisustukseen.

 

Yrityksen nimi syntyi luonnollisesti. Ruth ja Joanna ovat molemmat Susannen isoäitejä. Hän halusi juhlistaa heidän uniikkeja tyylejään ja asenteitaan. Ruth oli kotoisin Ruotsin pohjoispuolelta ja kuvastaa näin yrityksen skandinaavista minimalismia. Joanna taas tulee Ukrainasta ja kuvastaa yrityksen rohkeaa ja runsasta puolta.

Susanne suunnittelee itse kaikki Ruth & Joannan tuotteet tavoitteenaan yhdistellä keskenään erilaisia materiaaleja.

Zarro myy eksklusiivisesti Suomessa Ruth & Joannan tuotteita. Meillä on esillä laaja valikoima tuotteita, joita saa tulla katsomaan ja koeistumaan. Myös eri tuotteiden kangasvaihtoehdot löytyvät myymälästämme.

Ruth & Joannan mallisto sisältää sekä isompia huonekaluja, kuten sohvia ja pöytiä, että pienempiä sisustuselementtejä, kuten tyynyjä ja tarjottimia.

Osta jutun tuotteet